logo

Udlejning

Projekter

Administration

Nyheder

Om os

Kontakt

Lejer
background image

Hvad venter rundt om hjørnet?

et lynhurtigt projektoverblik

Vi har flere projekter i den dybe støbeske

Vi er altid i fuld sving med at udvikle og opføre ejendomme, som befinder sig på forskellige stadier af cyklussen. Nogle af projekterne er i den spæde opstartsfase, hvor skitser, situationsplaner, forundersøgelser og lokalplaner er hverdagskost. I andre projekter har vi allerede taget de første spadestik, så vi er tættere på målstregen og det færdige resultat. Vores store erfaring og tradition indenfor projektudvikling gør, at vi altid holder tungen lige i munden, når flere projekter skal jongleres samtidigt. For os er det vigtigt, at alle projekterne har hjerte - at de bidrager til et bedre liv, hvor fællesskab og respekt for naturen er grundlæggende principper. Vores vision er desuden også, at de historier, som er essentielle for lokalområderne, skal bevares, genfortolkes og afspejle sig i projekterne. Projekterne er mere end bare mursten og mørtel. Det er i krydsfeltet mellem gamle og nye elementer, at de går op i en højere enhed.

card image

Kornbyen, Malling

Den gamle foderstof-grund i Malling omdannes til et levende byfællesskab, som både byder på inspirerende byrum, grønne opholdsarealer og mere end 200 husstande. Den forhenværende siloplads transformeres til et socialt samlingspunkt, hvor mødet mellem borgere er i centrum. Der er plads til leg, aktivitet og afslapning.

Læs mereBlogindlæg
card image

Solbrinken, Højbjerg

Solbrinken er et bofællesskab for voksne, hvor privatliv smelter sammen med socialt nærvær. Projektet ligger på kanten af de frodige Marselisborg-skove, hvor vand, store bøgetræer og vilde dyr mødes i et herligt natursammensurium. Fællesskabet rummer forskellige fællesarealer - herunder fælleshus, værksted og terrasse.

Læs mere
card image

Under Bøgen, Hinnerup

Bofællesskabet er opkaldt efter det gamle bøgetræ, som tårner op på grunden, men det er også titlen på en sang fra Gnags, som handler om, at man skal komme hinanden ved. Og lige netop dét er essensen af Under Bøgen. Fællesskabet bliver hjulpet på vej af fællesfaciliteter, som forbinder beboerne på kryds og tværs.

Læs mere
card image

Mere information er på vej

Havgaarden, Aarslev Enge

Hvor der i dag står slidte og faldefærdige drivhuse, skal der vokse moderne boliger frem. Hvor der før blev dyrket farverige blomster, skal der nu sås nye frø. Tiden er inde til at lade et landskabeligt dyrkningsfællesskab slå rødder - at leve er at gro.

card image

Mere information er på vej

Frydenlundgrunden, Aarhus V

Gårdhavehuset, Karéen og Cykelhuset skyder op ved siden af hinanden på grunden, som tidligere husede Frydenlund Centret. Et af projektets kendetegn bliver gavlen på Cykelhuset, som skal udsmykkes med cykelentusiast og Aarhus-dreng, Jørgen Leth.

card image

Mere information er på vej

Lokesvej 4 og 8, Åbyhøj

Projektet på Lokesvej byder blandt andet på 144 mikroboliger, hvor vi udfordrer størrelsen på lejemålene. Vi spæder til med et hav af fællesarealer, som forlænger hjemmet - blandt andet et multirum med yogastudie og et keramikværksted.

Ejsingholm ApS

Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C

CVR: 36546972

kontakt@ejsingholm.com

71747460

https://www.instagram.com/ejsingholm_/