logo

Udlejning

Projekter

Administration

Nyheder

Om os

Kontakt

Lejer
background image

Kontakt os

vi sidder altid klar til dig

Kontaktoplysninger

mail

kontakt@ejsingholm.com

phone

+45 71 74 74 60

address

Nørre Allé 86, 8000, Aarhus C

Intet spørgsmål er for stort eller småt

Det er utroligt vigtigt for os, at vores kommende og nuværende lejere får den nødvendige hjælp og kan få besvaret de spørgsmål, som trænger sig på. Vi siger altid, at det er bedre at skrive eller ringe en gang for meget, end en gang for lidt. Vores medarbejdere står derfor altid klar med åbne arme, så de kan hjælpe dig godt på vej. Vi anbefaler, at du sender en detaljeret mail med din forespørgsel, som vi sender videre til den ansvarlige medarbejder, men du er selvfølgelig altid velkommen til at give os et kald. Det er helt op til dig. Vores åbningstider for telefonen er: Mandag til fredag fra kl. 09.00 - 12.00 *Vi har lukket i weekender og på helligdage *Grundet sommerferie er telefonen lukket i uge 29 og 30

Vagttelefon til akutte skader

Ved akutte skader, som kræver øjeblikkelige løsninger, kan du kontakte os på vores nødnummer, som er åbent døgnet rundt: + 45 71 99 41 17 Akutte skader dækker for eksempel over vandskader, brand, indbrud eller anden bygningsskade. Vi vil meget gerne understrege, at mistede nøgler, problemer med internet, stoppede afløb eller defekter på hårde hvidevare ikke er akutte opgaver. Her bedes du kontakte os inden for den almindelige åbningstid.

card image

Din personlige brugerprofil

Som lejer hos os kan du logge ind på din egen profil, der fungerer som den interne kontaktflade. Du kan underskrive din lejekontrakt, læse flytterapporter, orientere dig i husordenen, dykke ned i inventarvejledninger og kommentere på verserende sager. Du opsiger ligeledes dit lejemål via login i vores system.

Login
card image

Besøg vores Instagram

Vi vil blive så glade, hvis du har tid til at lægge vejen forbi vores Instagram-profil @ejsingholm_. Her kan du følge med i livet på vores udlejningsejendomme, men du får også små glimt fra hverdagen på kontoret. Du må altid tagge os eller bruge #mitejsingholm, så vi kan se, hvordan du fylder dit hjem med minder.

Klik her

Pressebank

Vi er stolte af omtalen, som vi har fået i lokale og regionale medier i tidens løb. Vi har derfor samlet nogle artikler, så du kan få lov til at snuse til, hvad der er blevet skriblet ned om vores forskellige projekter. God fornøjelse!

Besøg pressebanken

Ejsingholm ApS

Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C

CVR: 36546972

kontakt@ejsingholm.com

71747460

https://www.instagram.com/ejsingholm_/