logo

Udlejning

Projekter

Administration

Nyheder

Om os

Kontakt

Lejer
background image

Nyheder

om alt mellem kælder og loft

Skal du være med på noderne?

Der er aldrig et stille øjeblik hos ejsingholm, da vi altid har mange boligbolde i luften. I denne nyhedssektion holder vi dig opdateret på, hvad der rør sig i ejsingholm-land. Vi går nemlig aldrig udenom den gode historie, som også kan være relevant for dig og din boligsituation. På siden kan du også dykke ned i smarte tips og tricks, som gør hverdagen nemmere - alt fra rengøring af emhætten til batteriskifte i gulvvarmen.

card image

Vi har fået ansvaret for Kornparken i Randers

Vi er utroligt glade for at kunne fortælle, at vi pr. 1. april 2024 har overtaget administrationen af 68 lejeboliger i Kornparken i Randers NV. Læs mere om lejlighederne, som bugner med fede detaljer. Måske de er noget for dig?

Se Kornparken

Det nye år er skudt ind med flere boliger

Vi har svært ved at få armene ned, da vi fra pr. 1. januar 2024 har fået det administrative ansvar for 8 nye ejendomme, som spreder sig over flere jyske byer. Der er tale om Trinbrættet og Byhusene i Holstebro, Klokkekildevej 54 - 58 i Herning, Skovhusene i Vejle, Kolding SPI, Kræsten Iversens Vej 6 - 8 i Højbjerg, Borresøvej 27 i Risskov og Langelandsgade 23 i Aarhus C. Du kan læse meget mere om de nyeste skud på administrationsstammen på vores udlejningsside herunder.

Læs mere

Mini-interview: "Vi er glade for, at vi ikke bor i en anonym opgang"

På en ganske almindelig torsdag mødtes vi med Malte, Mie og Astrid, som alle bor i Studielandsbyen. Hvis man lægger deres tid i Studielandsbyen sammen, har de over 9 års "anciennitet", så man kan vist roligt sige, at de kender boligfællesskabet lige så godt som deres egne bukselommer. Vi har derfor spurgt, om de vil fortælle mere om den uformelle kollektivitet, som gennemsyrer krogene på Damagervej i Viby J - og det havde de heldigvis mod på. Læs mere om deres anekdoter, historier og refleksioner herunder.

Læs mini-interview
focus image

Vi har tricks gemt i ærmerne

Vi kan desværre ikke hjælpe vores lejere med huslige pligter i hverdagen, selvom vi ellers gerne ville. For at give en hjælpende hånd deler vi løbende ud af husmorråd og huskeregler på vores Instragram-profil.

Besøg Instagram
content image

Julemagien spreder sig på kontoret

Vores vellidte grafiske designer, Louisa Øgaard Reinholdt, har kastet sin kreative kærlighed i julekortene til vores samarbejdspartnere - og vi kunne ikke drømme om et pænere resultat. Julekuglen, som pryder forsiden af kortet, gemmer på et af vores helt store hjertebørn, som har fulgt os i mange år. Det er en lille finurlig detalje - vi selv mener - tager vores hilsen til en ny juledimension. Måske du allerede kan gætte, hvilken ejendom der er tale om? Hvis ikke, kan vi give et lille hint: Der er fuld plade på stråtag, brosten og bindingsværk, når du lægger vejen forbi. Gættede du på Studielandsbyen, ramte du plet.

content image

Blogindlæg: Gå på opdagelse i Kornbyen

Udviklere hos ’Bedre By’ og ’Sinding & Co’ har påtaget sig opgaven at igangsætte en positiv byudvikling i Malling, der ligger et stenkast syd for Aarhus. I det innovative byggeprojekt, Kornbyen, arbejder de ihærdigt på at udvikle et levende byfællesskab, som skal genskabe byens storhedstid. Kulturarv, sociale initiativer og bæredygtighed udgør byggestenene, der skal bære den fremtidige vækst. I anledning af at lokalplanen til Kornbyen er sendt til høring hos Aarhus Kommune, har vi skriblet et blogindlæg ned, som udfolder de vinkler, der får Kornbyen til at adskille sig fra andre byggeprojekter.

Ejsingholm ApS

Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C

CVR: 36546972

kontakt@ejsingholm.com

71747460

https://www.instagram.com/ejsingholm_/