logo

Ejendomme

Lejer

Om os

Kontakt

Lejer
background image

Godset

Ledige Lejemål

Kvalitetsboliger med attraktiv beliggenhed

Her flytter du i kvalitetslejeboliger, der byder dig velkommen i et flot byggeri beliggende på det attraktive Godsbaneareal. De velindrettede boliger har regulære rum, flotte køkkener hvor der er lagt stor vægt på lækre materialer herunder corian bordplader og alle hårde hvidevarer. Boligerne har alle altaner/fransk altan, hvor du ugenert kan nyde solen. Godset ligger på det gamle Godsbaneareal i den nye bydel kaldet Aarhus K. Herfra har du Aros, Scandinavian Centeret og Musikhuset som nærmeste naboer. Området er placeret for enden af Brabrand stien og der er dermed let adgang til de fantastiske rekreative områder omkring Brabrandstien og Brabrand søen. Der er fra boligerne gåafstand til offentlig transport, indkøbsmuligheder samt flere hyggelige caféer og kaffebarer.

Charmerende boliger

Alle boliger har egen altan – og man kan sidde på begge sider af sin bolig. Enten i svalegangen mod gårdrummet eller på den intime altan med udsigt ud over byens tage. Boligerne er godt indrettede og oplagte som fælles studieboliger eller for unge par.

content image

Panoramaudsigt over Aarhus

De øverste etager har panoramaudsigt ud over Aarhus med direkte kig til Aarhus' vel nok mest kendte vartegn, ARoS. Boligerne er 53 m2 i gns. og er designet specifikt til efterspørgslen fra de studerende. Tomgang er derfor kun sjældent set ved denne boligtype i Aarhus.

content image

Aarhus' fedeste tagterrasse

Lejerne i SØM - Godset A/S bor ikke bare i en ejendom – de bor i en SØM-ejendom. Navnet forpligter, og derfor har SØM designet, hvad der muligvis kunne være Aarhus' fedeste tagterrasse. Spa, sauna og udendørs storskærm er ikke noget, man ser alle steder. Der er også borde og stole samt små hyggekroge med plads til at læse en bog, spille et spil eller se live fodbold, håndbold eller X Factor sammen.

content image

Det grønne aspekt

Ejendommen har 28 parkeringspladser. Heraf vil der på 10 p-pladser være adgang til en el-ladestander. Både nede i gården og på tagterrasserne vil der være en masse planter og grønne områder. Bygningen vil være omgivet af en grøn bræmme, der giver ejendommen et naturligt look med plantebede i cortenstål.

background image

Ønsker du at vide mere om Godset ?

Find mere information og specifikationer ved at klikke nedenfor eller kontakt os

Læs mere

Ønsker du at komme på ventelisten til et af vores lejemål kan du tilmelde dig her.

Interesseliste

Ejsingholm ApS

Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C

CVR: 36546972

kontakt@ejsingholm.com

71747460

Facebook.com/ejsingholm

Privatlivspolitik