logo

Ejendomme

Lejer

Om os

Kontakt

Lejer
background image

Lejer

Hvis du har modtaget et lejlighedsnummer skal du indtaste det her

For os er et hjem ikke bare mursten, men også et godt naboskab, gode udenomsarealer, og en flot natur og fauna.

For dig som er lejer hos Ejsingholm

Hos Ejsingholm lægger vi stor vægt på at det skal være let og overskueligt for dig at være lejer. Her på siden kan du læse mere om fordelene ved at være lejer hos os.

Ledige lejemål
content image

Fællesskab

Beboersammensætning er essentiel for at lejerne kan føle sig hjemme. En forudsætning for at skabe et trygt og godt miljø for lejerne, er at få den rette sammensætning af beboere. Når en ejendom udlejes første gang, sætter vi megen tid af til at finde de rette lejere. For at styrke fællesskabet gør vi meget ud af at lave nogle sociale tiltag hvor lejerne har mulighed for at lære hinanden at kende. Det kan være i form af hyggelige grønne udendørsmiljøer som indbyder til en god hyggestund over et spil bordtennis eller en kop kaffe og god snak i hængekøjen.

content image

Digitale fordele

Det har gennem mange år været vigtigt for os at udvikle en platform som for dig som lejer er let at navigere i. Så snart du har oprettet din brugerkonto kan du ansøge om et lejemål, modtage og underskrive lejekontrakten, modtage vigtige information omkring dit lejemål, kontakte viceværten, og meget mere.

content image

God kontakt

Vores erfaring er at den bedste kommunikation mellem os og vores lejere opstår i det personlige møde. Det er vigtig at vi som udlejere er synlige og derfor vil i ny og næ også møde os ude ved lejemålet. Den primære kommunikation foregår via Ejsingholms hjemmeside, men vi vil også løbende kigge forbi og sørge for at alt er som det skal være.

Ønsker du at komme på interesselisten til et af vores lejemål kan du tilmelde dig her.

Interesseliste

Ejsingholm ApS

Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C

CVR: 36546972

kontakt@ejsingholm.com

71747460

Facebook.com/ejsingholm

Privatlivspolitik