logo

Ejendomme

Lejer

Om os

Kontakt

Lejer
background image

Ejendomme i drift

Ledige lejemål

Ejsingholm råder over flere typer lejemål til både studerende, børnefamilier og seniorer. Møbleret og umøbleret. Her på siden kan læse mere om vores forskellige ejendomme. Ønsker du at komme på interesselisten til et af vores lejemål kan du tilmelde dig nederst på siden.

Skriv mig på interesselisten
card image

Mary's Have, Ry

Marys Have tilbyder en ny og moderne boligform hvor man bor med en højere grad af fællesskab, tilpasset individuelle behov, så man omgås og har glæde af hinanden i en aktiv og spændende hverdag.

Se ejendommen
card image

Colosseum, Aarhus C

Nyopført unik ejendom beliggende på Dalgas Avenue 6 på Frederiksbjerg i Aarhus centrum. Charmerende lejligheder, 7 lækre tagterrasser, udsigt over skov og vand samt fede gårdmiljøer og fællesarealer.

Se ejendommen
card image

Studielandsbyen, Viby

En moderne landsby hvis fysiske rammer inviterer til socialt samvær. Her er opført 56 hyggelige lejligheder til studerende. Der har været stor fokus på at anvende bæredygtige materialer, dermed er gården både social, økonomisk og miljøvenlig.

Se ejendommen
card image

Skødstrupgaard, Skødstrup

Skødstrupgaard er en smuk totalrenoveret ejendom beliggende i Skødstrup (Aarhus kommune) i et naturskønt område med havudsigt til Aarhus bugten, hvilket giver unikke rammer for beboerne.

Se ejendommen
card image

Godset

Her flytter du i kvalitetslejeboliger, der byder dig velkommen i et flot byggeri beliggende på det attraktive Godsbaneareal. Godset ligger på det gamle Godsbaneareal i den nye bydel kaldet Aarhus K. Herfra har du Aros, Scandinavian Centeret og Musikhuset som nærmeste naboer.

Se ejendommen
card image

Over Hornbæk

En lille oase med et stort fællesskab. 9 hyggelige rækkehuse designet perfekt til seniorer, børnefamilier og par uden børn. Denne sammensætning er meget attraktiv da det skaber en god dynamik og et godt fundament for et styrket fællesskab.

Se ejendommen
card image

Hinnerup Bakketop

18 attraktive et plans-rækkehuse beliggende i skøn natur kun 12 km fra Aarhus. Husene henvender sig til alle typer af lejere og er spækket med grønne tiltag. Vi har sørget for at der bliver plantet masse vis af træer, beplantning, præriehave og meget andet.

Se ejendommen
card image

Hinnerup Bakker

25 attraktive et plans-rækkehuse beliggende i skøn natur kun 12 km fra Aarhus. Husene henvender sig til alle typer af lejere og er spækket med grønne tiltag. Vi har sørget for at der er plantet massevis af træer, beplantning, præriehave og meget andet.

Se ejendommen
card image

Athome Apartments, Skejby

Nyopførte service apartments med attraktiv beliggenhed, i Skejby, i Aarhus Nord. Designet og opført til alle, der har brug for en midlertidig bolig. Fuld møbleret, med hjemlig atmosfære og alle nødvendige faciliteter.

Se ejendommen
card image

Enghaven

Små rækkehuse med ideel størrelse og indretning til børnefamilier, singler og seniorpar.

Se ejendommen

Ønsker du at komme på interesselisten til et af vores lejemål kan du tilmelde dig her.

Interesselisten

Ejsingholm ApS

Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C

CVR: 36546972

kontakt@ejsingholm.com

71747460

Facebook.com/ejsingholm

Privatlivspolitik